Om Danske Bioanalytikere

Danske Bioanalytikere - dbio er en landsdækkende fagforening for bioanalytikere og laboranter i sundhedsvæsnet. Organisationen har 6.500 medlemmer.

 

Bioanalytiker er den fælles fagbetegnelse for alle de medlemmer, der har en autorisation som bioanalytiker. En række af foreningens øvrige medlemmer har uddannelse som laborant, laboratorietekniker eller anden uddannelse.

dbio's medlemmer arbejder primært i sygehusvæsenet, men også i lægepraksis og private laboratorier. En del er beskæftiget ved universiteterne og i den private industri - her først og fremmest ved forskningsopgaver.

Formålet for dbio er ifølge vedtægterne at varetage medlemmernes faglige, sociale og økonomiske interesser samt at arbejde for øget medbestemmelse på arbejdspladsen. Se også visioner og mål her.

dbio arbejder tæt sammen med andre sundhedsorganisationer i Sundhedskartellet og er medlem af hovedorganisationen FTF.

Internationalt er dbio medlem af International Federation of Biomedical Laboratory Science (IFBLS), som organiserer bioanalytikere på verdensplan.

På europæisk plan er dbio medlem af European Association of Professions in Biomedical Science (EPBS) samt European Federation of Public Service Unions.

 

Købsbetingelser

Købsbetingelser - er de betingelser du accepterer i forbindelse med køb af et medlemskab hos Danske Bioanalytikere:

1. Priser

Kontingent til Danske Bioanalytikere er ikke pålagt moms. Alle priser er derfor opgivet uden moms. Priserne er angivet i danske kroner (DKK). Kontingentet fastsættes af kongressen.

2. Medlemskab og kontingent

Ved betaling vil du få adgang til rådgivning, medlemsblad og div. andre medlemsfordele som du kan finde her: http://www.dbio.dk/Medlemskab/medlemsfordele. Når du har betalt, vil du modtage en kvittering på mail, og når du har betalt kan du logge ind, og få adgang til dine medlemsfordele.

Ved køb af medlemskab forpligter medlem sine oplysninger på tro og love, samt forpligter at have læst og accepteret Danske Bioanalytikere vedtægter og købsbetingelser for køb af mellemskab.

Dit medlemskontingent er gældende indtil du opsiger dit medlemskab jf. vedtægterne.

For at kunne købe et medlemskab, skal du først registrere dig. Efter du har betalt med dankort eller kreditkort er dit medlemskab gældende. Hjælp og ydelser er først gældende fra det tidspunkt vi har modtaget din betaling på vores konto og gælder ikke for situationer opstået før dette tidspunkt. Visse ydelser så som tilmelding til arrangementer og kurser til medlems priser vil dog være tilgængelige når betalingen af afgivet.

3. Betaling

Betaling med kort gennemføres via en krypteret og sikkerhedsgodkendt løsning fra Quickpay. Der kan betales med Dankort, Visa/Dankort og Mobilpay. Det er ikke muligt at købe medlemskab pr. efterkrav eller indbetalingskort. Efter alle transaktioner faktureres køberen, og denne kan se alle fakturaer på medlemssiden mit dbio.

dankort visa MobilePay

3.1 Kontingentbetingelser

Ved køb af medlemskab hos Danske Bioanalytikere er køber forpligtet til at betale for medlemskabet gennem foreningens vedtægter. Kontingentbetaling kan ske kvartalsvis eller månedligt (ved månedsvis kommer der gebyr) og kan efterfølgende tilmeldes Nets for automatisk betaling. Hver gang et kontingent fornyes, vil der blive adviseret via Betalings Service og kan tilgå på mit dbio.

4. Persondata

Dine persondata, som navn, adresse, cpr-nr., mail, website mv., opgivet ved tilmeldingen, vil blive registreret i Danske Bioanalytikeres medlemssystem. Oplysninger angående betaling og kreditkortinformation vil ikke være tilgængelige for andre end betaleren.

5. Fortrydelse og opsigelse

Da dit abonnement medlemskab giver direkte adgang til lukkede områder på dbio.dk, er medlemskabet ikke omfattet af fortrydelsesret. I henhold til Lov om Forbrugeraftaler, gælder den i loven indeholdte fortrydelsesret ikke ved fjernsalg af tjenesteydelser, såfremt udførelsen af tjenesteydelsen påbegyndes samtidigt med aftaleindgåelse.

Forsat/fornyet af medlemskab kan ikke fortrydes efter 14 dage, men skal opsiges jf. vedtægterne.

Det er ikke muligt, at få penge retur ved opsigelse af medlemskab.

6. Ansvar

Danske Bioanalytikere garanterer på bedste vis, at der leves op til beskrivelser for medlemskab.

Danske Bioanalytikere fraskriver sig ethvert ansvar for direkte eller indirekte skade eller tab lidt af Medlemmet under brug af medlemskab. Danske Bioanalytikere fraskriver sig ethvert ansvar for direkte eller indirekte skade påført af Medlemmet på tredje person.

7. Spørgsmål

Spørgsmål kan rettes til dbio@dbio.dk eller tlf. 4422 3246

8. Kontakt

Danske Bioanalytikere
Peter Bangs Vej 7A, 3. etage
2000 Frederiksberg

Cvr. nr.: 70 75 94 11

Tlf.: 4422 3246 mandag-torsdag 9-16, fredag 9-15